Conas is Féidir Leat féachaint ar Emmys 2020 Gan Cábla

Teilifís & Scannáin


Ag searmanas ar dtús, tá 72ú Dámhachtainí Bliantúla Emmy na bliana seo ar siúl beagnach. Sin ceart, Dé Domhnaigh, 20 Meán Fómhair, beidh an t-óstach Jimmy Kimmel ag MC-ing an oíche ó chompord a bhaile féin. Agus ciallaíonn sé sin go mbeidh na celebs éagsúla atá ainmnithe agus á gcur i láthair (Oprah féin san áireamh) ag glacadh páirte go digiteach freisin.

Táimid beagáinín cinnte faoin gcaoi a rachaidh searmanas Emmys i bhfeidhm, ach táimid ag tnúth le féachaint, go háirithe le seónna mar Schitt's Creek , Marbh dom , agus Rí Tíogair ag fáil grá. Agus HBOanna Lucht faire ainmniúcháin le 26 san iomlán.



Mar sin cé chomh díreach agus is féidir leat féachaint ar shearmanas Dé Domhnaigh - go háirithe gan chábla? Tá sé againn ar fad thíos.




Conas is féidir liom féachaint ar na Emmys?

71ú seó dámhachtainí emmy Kevin WinterÍomhánna Getty

Na gradaim tosú ag 8 p.m. ET / 5 p.m. PT Dé Domhnaigh, 20 Meán Fómhair Craolfaidh na Emmys ABC, ar féidir leat féachaint orthu beo ar do chainéal áitiúil. (Is féidir leat a fháil do stáisiún anseo ). Is féidir leat an seó a shruthlú ar ABC.com nó trí sheirbhís sruthú ar líne do sholáthraí cábla. Déan cinnte go bhfuil do chuid faisnéise logála isteach agat.

Ceart go leor, ach níl cábla agam.

71ú seó dámhachtainí emmy Amy SussmanÍomhánna Getty

Ná bí buartha! Is féidir leat féachaint ar na Emmys gan cábla tríd Hulu Live TV YouTube TV . Bíonn muirir mhíosúla ag an mbeirt acu ($ 54.99 in aghaidh na míosa agus $ 64.99 in aghaidh na míosa, faoi seach), ach tá trialacha in aisce acu freisin ar féidir leat úsáid a bhaint astu sula nglacann tú an chéim chun aon rud a íoc i ndáiríre.



An bhfuil cairpéad dearg i mbliana?

71ú dámhachtainí emmy tagtha Agus MacMedanÍomhánna Getty

Ionadh go leor, beidh imeachtaí cairpéad dearg ann fós do Emmys 2020 cé go mbeidh na dámhachtainí fíorúil. Conas a oibreoidh siad? Níl muid chomh cinnte, ach E araon! agus Siamsaíocht Seachtainiúil ag óstáil imeachtaí.

Tá Giuliana Rancic agus Vivica A. Fox ag comhóstáil seó E!, Live From The Red Carpet: The 2020 Emmy Awards, a thosóidh ag 6:00 in ET / 3:00 in PT. Tosóidh siad ag sruthú óna gcuntas Twitter freisin @enews ag 7:00 in ET / 4:00 in PT. DAOINE agus Siamsaíocht Cairpéad Dearg Seachtainiúil Beo: Sa Bhaile! sruthóidh sé ag 7-8 p.m. ET / 4-5 p.m ar EW.com, People.com, agus cuntais Twitter agus Facebook don dá asraon.


Le haghaidh tuilleadh scéalta mar seo, cláraigh dár nuachtlitir .



Fógra - Leanúint ar aghaidh ag léamh thíos